Vrijwilligers

TV Radio Mozaiek is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag hun steentje willen bijdragen aan ons mooie radio- en tv-station. Er zijn verschillende mogelijkheden. Misschien vind je het leuk om filmopnames te maken, dan kun je helpen bij het opnemen van een film op locatie. Je komt dan op plaatsen waar je anders niet zo snel komt. Of vind je het leuk om te monteren, dan kun je het opgenomen materiaal bewerken. Gaat je interesse meer uit naar presentatie, dan kun je interviewen of de aankondiging op locatie verzorgen. Geïnteresseerd? De tijd die we vragen: maak 1 filmpje in de maand van 8 minuten 

Wat zijn de mogelijkheden?

Heb je belangstelling voor filmen? Dan kun je samen een film gaan opnemen. Heb je belangstelling voor monteren? Dan kun je thuis van de opgenomen scenes een fraai geheel maken. Heb je belangstelling voor presentatie, dan kun je mee als interviewer bij het opnemen van een activiteit. Of als studio presentator die ons maandoverzicht en special aan elkaar praat samen met de studio-regisseur.

Heeft u iets met audiotechniek en computers, dan kunt u zich bij ons uitleven! Denk niet: “dat is iets voor jongens of mannen”, ook vrouwen doen bij ons techniek! Je kunt ook meewerken met Mozaiek Live dat is een radio-uitzending op locatie waarbij op een middag verzoeknummers worden gedraad voor de bewoners van een zorghuis. Uit de aanvragen die we krijgen zien we dat hier veel animo voor is. Hier zoeken we ook iemand die de presentatie verzorgt.

Wie wil de groep van Mozaiek Live komen versterken?

Ons motto is: alles is te leren!

Een videotechnicus

verzorgt de techniek en camerawerk bij videoprogramma’s live in het ziekenhuis of op locatie voor TV Radio Mozaiek, gevestigd in Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar. Ten minste 1 maal per vier weken is hij/zij beschikbaar. De werkzaamheden houden in dat men één korte reportage van ongeveer 8 minuten maakt per maand en deze gemonteerd aanlevert.
Ook kan hij/zij assisteren bij een live tv uitzending in de tv studio.

Wij bieden: een leuke hobby en een gedegen opleiding tot videotechnicus. Het werk bij de Omroep is vrijwilligers werk. Daartegenover staat dat u ongetwijfeld de ziekenomroep als leuke hobby gaat zien en tenminste 1 keer per vier weken die hobby gaat uitoefenen in teamverband.

Lijkt het u wel wat om vrijwilliger bij TV Radio Mozaiek te worden?

Voor presentatie moet u een geschikte duidelijke radiostem hebben. Redelijke beheersing van de Nederlandse taal is noodzakelijk, maar een licht accent is voor ons geen probleem! Jong of oud – het maakt voor ons niet uit. Het is een leuke manier om erachter te komen of het radio- en of tv-vak echt wat voor je is. Een presentator in de dop?

Mede mogelijk gemaakt door onze vrienden:

Copyright TVR Mozaiek 2020 - 2024  |  Privacy Beleid  |  ANBI  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design...