TV

De televisie uitzendingen spelen een belangrijke rol binnen de omroep. Wij maken ook uitzendingen op locatie zoals het country festival, activiteiten van de schutterij e.d. dit kunnen we rechtstreeks streamen naar YouTube zodat deze opname live te volgen is op onze website. Daarbij zetten wij onze modern ingerichte reportagewagen in. Het streven van de televisiemedewerkers is er op gericht om een zo gevarieerd mogelijke uitzendingen te verzorgen.

Maandoverzicht

Aan het begin van de maand wordt het maandoverzicht uitgezonden. Hierin worden verschillende activiteiten die in die maand in de Liemers plaats vonden uitgezonden. Allemaal korte filmpjes van ongeveer 8 minuten. Deze uitzendingen zijn in het Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar te zien.
Het maandoverzicht en de special kunt u ook thuis bekijken via onze website, bij alle TV reportages.
Elke maand wordt er een nieuw maandoverzicht samengesteld.

Special

Op de 15e van de maand wordt onze special uitgezonden, met hierin één of twee onderwerpen uit de Liemers.

Om een indicatie te geven aan de grote verscheidenheid van onderwerpen volgt een summiere opsomming van de films: Rondleiding door bedrijven uit Zevenaar bijvoorbeeld bij Essilor, Cito Benelux, Toorank, etcetera. Maar ook het plaatsen van de nieuwe voetgangerstunnel bij de Babberichseweg, het nieuwe gemeentehuis, de Gospeldienst, het Spikker Countryfestival van Muziekstad Zevenaar. De zwarte Cross.


Tijdens de verbouwing van het gemeentehuis in Zevenaar hebben wij de raads- en commissievergadering voor de gemeente Zevenaar opgenomen.


Van het maandoverzicht en de special worden dvd’s gemaakt die naar de verschillende zorgcentra in de regio worden gestuurd. Heeft u interesse in deze dvd neem dan contact op met het secretariaat

Mede mogelijk gemaakt door onze vrienden:

Copyright TVR Mozaiek 2020 - 2023  |  Privacy Beleid  |  ANBI  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design...