Radio Mozaiek Live

Het feit, dat we minder luisteraars hebben in het ziekenhuis, deed ons besluiten om naar de mensen toe te gaan in de zorghuizen.

We draaien daar muziek op verzoek van de mensen, die daar wonen of daar heen komen voor de dagopvang. En dat doen we op een vaste middag, zo’n anderhalf uur, 1x per maand. Op dit moment doen we dat bij “De Liemerije” in Zevenaar, “Thuvine” en “Droostaete” in Duiven en “Meulenvelden” in Didam.

We kunnen beschikken over een grote ruimte, waar ook plaats is voor rolstoelen, rollators etc., kortom voor mensen die niet meer zo goed ter been zijn. Voor andere bewoners werkt het geheugen soms niet meer zo goed, maar de teksten van de liedjes uit hun jonge jaren zitten nog allemaal ergens verstopt en er wordt dan ook altijd volop meegezongen. En….er is altijd animo voor een polonaise, zelfs voor de bewoners in een rolstoel.

Met een drankje, hapje en een advocaatje met slagroom genieten de mensen van een gezellige middag en gaan ze met een blij gevoel weer naar huis. En daar worden wij natuurlijk ook blij van.

Radio Mozaiek Live

Mede mogelijk gemaakt door onze vrienden:

Copyright TVR Mozaiek 2020 - 2024  |  Privacy Beleid  |  ANBI  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design...