TVR-Mozaiek’s “Country Moments” 

Country Moments

Uitzending: Vrijdag 10.00-11.30 uur (In principe elke week)
Uitzending gemist? Ga naar de website (www.tvrmozaiek.nl) kies dan voor “Country Moments”.

Presentatie: 
Adri Rensink-Voots (email: adri_voots@live.nl)
Janne Christoffel (email: Janne.christoffel@hotmail.com)

Email: countrymoments@tvrmozaiek.nl

Elke vrijdagochtend zorgen Adri en Janne(verder genoemd als wij en ons) een keur aan mooie country muziek (soms met een uitzondering op de regel). Country muziek bestaat uit zeer veel stromingen., o.a. Hillbilly, Zydeco, Cajun. De pioniers van weleer gingen met hun eigen volksmuziek naar Amerika en dat zorgde voor een aparte tak van muziek: de country muziek. De Schotse, Ierse, Franse en creoolse invloeden zijn nog steeds duidelijk hoorbaar. Bij de uitzendingen van ons komt alles aan de orde van zeer oude tot de huidige country muziek. De country muziek van deze tijd wordt veel samengevat als Americana.

Elke maand komt onze gastpresentator Aad van Stijn (zelf een bekende drummer) zijn inbreng presenteren en daar is weer veel van te leren.

Regelmatig ontvangen wij gasten in de studio die dan ook live een aantal nummers van hun repertoire ten gehore brengen. Maandelijks proberen we  artiesten naar de Dialyse-afdelingen van Rijnstate Arnhem en Zevenaar te brengen alwaar zij voor de patiënten een optreden verzorgen. Door de patiënten én de verpleegkundigen wordt dit bijzonder op prijs gesteld. Daarnaast wordt er 3 x per jaar een video opname gerealiseerd door de collega’s van de TV-studio. Daarvoor nodigen wij artiesten uit.

Mede mogelijk gemaakt door onze vrienden:

Copyright TVR Mozaiek 2020 - 2024  |  Privacy Beleid  |  ANBI  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design...